reklama

4.9. 2017 | 16:04 | autor: Jan Úšela

jarvis_59a5b189498e27ac0c6eeefd.jpeg

Důkladnější ochraně dat se nevyhnou dvě třetiny podniků. Přípravy většina z nich podceňuje i přes hrozbu vysokých pokut

Firmám i úřadům se krátí čas přípravy na nové evropské nařízení na ochranu osobních údajů (GDPR).... 

1.9. 2017 | 08:49 | autor: Kateřina Kratochvílová

jarvis_58d156b6498e9eac1b5d01d0.jpeg

Kdo neochrání osobní data, může zaplatit přes půl miliardy, upozorňuje právník

Rozhovor
Nové nařízení EU o ochraně osobních údajů dopadne na každého, kdo zpracovává osobní data. Účinné... 

1.9. 2017 | 08:48 | autor: Alžběta Vejvodová

Blíží se revoluce v ochraně citlivých údajů. Podnikatelé se ale do příprav nehrnou.

Nová pravidla pro ochranu dat: Ani hrozba miliardových pokut firmy nerozhýbala

Blíží se revoluce v ochraně citlivých údajů. Podnikatelé se ale do příprav nehrnou. Implementace... 

1.9. 2017 | 08:47 | autor: Alžběta Vejvodová

Libor Manda, manažer pro kontakt se státní správou ze společnosti Seznam.cz

Svět internetové reklamy je v ohrožení

GDPR anebo ePrivacy nařízení mohou podle Libora Mandy, manažera pro kontakt se státní správou ze... 

1.9. 2017 | 08:47 | autor: Alžběta Vejvodová

GDPR očima expertů: Žádný strašák, ale příležitost

Měsíčník Právní rádce uspořádal na začátku března odbornou konferenci věnovanou novému evropskému... 

1.9. 2017 | 08:46 | autor: Alžběta Vejvodová

Eurokomisař pro evropský digitální trh Andrus Ansip.

Chaty a e-maily budou chráněné jako dopisy, říká komisař EU pro digitální trh

Rozhovor
Nařízení Evropské unie o zachování soukromí při elektronických komunikacích by mělo chránit... 

1.9. 2017 | 08:46 | autor: Alžběta Vejvodová

Takzvané GDPR (General Data Protection Regulation) je největší revolucí v oblasti ochrany osobních údajů za posledních 20 let.

Přípravy na revoluci v ochraně dat jsou pozadu. Firmy vystraší až první pokuty

Nové evropské nařízení o ochraně osobních údajů bude účinné už za rok. Navzdory hrozbám se zatím... 

1.9. 2017 | 08:36 | autor: Jan Úšela

hacker - ilustrační foto

Že se zálohování vyplácí, bude platit dvojnásob. Řešením je i cloudové uložiště

Počítačoví odborníci radí firmám, aby nepodceňovaly počítačovou ochranu svých osobních dat v... 

1.9. 2017 | 08:32 | autor: Alžběta Vejvodová

Obchodníci, kteří si budou chtít nainstalovat do svých prodejen kamery, aby se tak chránili před zloději, se již nebudou muset povinně registrovat u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Brusel chce zlepšit ochranu citlivých dat Evropanů. Rozdává nová práva i povinnosti

Lepší kontrolu nad tím, co se děje s osobními daty, které o sobě lidé sdělují oobchodníkům i úřadům... 

1.9. 2017 | 08:30 | autor: Alžběta Vejvodová

Nový byznys nařízení slibuje také programátorům. Osobní údaje totiž prostupují většinou softwaru, s nímž podniky pracují.

Bruselské nařízení vyčaruje práci pro tisíce lidí. Stanou se ochránci osobních dat

Nařízení, které Evropská unie schválila loni v dubnu, zavádí novou profesi - pověřence pro ochranu... 
1 - 10 / 14
Moderní řízení
Moderní řízení je měsíčník poskytující výběr zahraničního i domácího know-how z oblasti organizace a řízení, manažerských dovedností a řízení lidských zdrojů. Informuje o nových trendech v řízení, přináší analýzy a výsledky výzkumů, případové studie, zkušenosti z řízení podniků, profily manažerů. Věnuje se i otázkám životního stylu, kariéry a vzdělávání manažerů.
Business Spotlight
Časopis Business Spotlight obsahuje témata z mezinárodního byznysu, managementu, interkulturní komunikace, business skills, networkingu, kariéry. Poskytuje jazykové vybavení pro klíčové komunikativní dovednosti. Součástí časopisu je učitelský leaflet Business English in the classroom a interaktivní webová stránka www.business-spotlight.cz.
Právní rádce
Právní rádce je odborným titulem v segmentu právní problematiky pro střední a vyšší management firem a zástupce právnických povolání. Jeho primárním zaměřením je poskytovat informace ze všech oborů práva, které souvisí s podnikáním a řízením firmy. Důraz je kladen zejména na obchodní, finanční a pracovní právo. Je platformou pro komunikaci advokátů, firemních právníků a dalších zástupců právních profesí. Součástí předplatitelského servisu je i elektronický newsletter PR.
reklama

Komentáře

Ad populum referre

Pětadvacáté výročí rozdělení Československa si koncem srpna připomněli občané, ale hlavně politici.... 
Michal Tomášek

O budoucnosti advokacie

ČAK chystá již sedmý volební sněm, který rozhodne o chodu komory na další čtyři roky. 
Jaroslav Kramer

Zapomeň na mě

V souvislosti s obecným nařízením o ochraně osobních údajů se často jako o novince hovoří o tzv.... 
reklama
reklama
reklama